Real Estate Magazin – Magazin o svetu nekretnina

Italijanskim stilom kroz Beograd

Prateći stope čoveka koji je svoj vanvremenski stil pretočio u brend Gagliardi, i inspirisani San Remom 60-ih godina – destanacije i ere koje su sinonim za glamurozni „al fresco“ život i italijanski „joie de vivre“ kreirana je nova kolekcija proleće/leto 2018. Njenu čar čini sama ideja o savremenom muškarcu – istovremeno sofisticiranom i gracioznom, čiji stil jednostavno vraća kroz vreme i odiše italijanskim šarmom tog vremena.

I ove sezone Gagliardi-eva SS18 City kolekcija ostavlja najveći utisak, sa akcentom na košulje i odela prelepog kroja, kravate i leptir mašne božanstvene na dodir. Cela kolekcija odaje utisak otmenosti i luksuza, zahvaljujući odabiru visokokvalitetnih tkanina napravljenih od najboljeg italijanskog tekstila od strane renomiranih fabrika kao što su Lanificio F.Iii Cerruti, Ermenegildo Zegna, Loro Piana i Lanificio Di Fabio.

U letnjoj kolekciji dominira lan – lagan, udoban i sa visokom apsorpcijom vlage, jer ima znatno manji broj vlakana od drugih tkanina kao što je pamuk, tako da odeća napravljena od njega ima izuzetnu moć „disanja“ što ga čini savršenim za toplije mesece i vlažnije klime.

Upotpunite svoju kolekciju tokom jula meseca, jer u Gagliardi radnjama u šoping centrima Rajićeva i Ušće, kupcima je odobren popust od 20% na prvi artikal na računu, i 30% na drugi jeftiniji artikal na računu. Džentlmeni se ne rađaju – džentlmeni se stvaraju!